Fúrókalapács többféle funkcióval

Hatékony fúrókalapács

Minden esetben hasznos, hogyha akad otthon egy ilyen szerszám. A fúrókalapács sokoldalú felhasználása jól ismert és ezért vált olyan elengedhetetlenül fontos szerszámgéppé. Mindegy, hogy kertes házról vagy panelről legyen szó, előbb-utóbb nagy hasznát fogjuk venni.

A betonfalak nagyon kemények, ezért szükség van egy olyan eszközre, amivel könnyedén lyukat fúrhatunk ezekbe. Az erős motor és a nagy ütőerőnek köszönhetően, pillanatok alatt átfúrhatunk egy vastagabb falat is.

De szükségünk lesz a fúrókalapácshoz egy olyan fúrószárra is, ami alkalmas a beton megmunkálásához. Mivel nem minden esetben van szükség arra, hogy teljesen átfúrjuk a falakat, ezért ütközésszabályzóval látta el az Einhell a fúrókalapácsai nagy részét. Így könnyen beállíthatjuk, hogy mekkora legyen a furat mélysége.

Az állítható funkcióknak köszönhetően a fúrókalapácsot vésőként is használhatjuk. A készletben található vésőfejekkel vájatokat is készíthetünk a falakban, például a villanyvezetékeknek. A csúszókuplung azt is megakadályozza, hogy a fúrószár véletlenül beragadjon munka közben.