Hajbeültetés előtt

Forras himgeurope

Az alábbiakban ismertetjük, hogy milyen előkészületeket érdemes tenni a hajbeültetés előtt, és mi az, amit a beavatkozást megelőzően már nem ajánlott csinálni. Ha Ön gondolkozik a hajbeültetésen, vagy már meg is van az időpontja, ez a cikk Önnek szól!

A hajbeültetés nem igényel speciális előkészületet. A beavatkozás előtti néhány napban azonban lehetőleg kerülnie kell a túl fűszeres, csípős és sós ételeket. Sok kávét, energiaitalt vagy egyébkoffeintartalmú italokat és tudatmódosító szereket se fogyasszon pár nappal a hajbeültetés előtt. Alkoholt sem szabad inni már három nappal a hajtranszplantáció előtt. Ha rendszeresen szed valami gyógyszert, annak adagolásáról meg kell kérdeznie kezelőorvosát. Önkényesen ne vegyen be különböző hajerősítő vitaminokat és egyéb gyógyszereket. A hajbeültetés előtt minden szükséges gyógyszert meg fog kapni tőlünk, természetesen adunk nyugtatót és fájdalomcsillapítót is, ha kell.

A beavatkozás reggelén mindenképp fogyasszon valamit, hogy vércukra ne essen le, és az érzéstelenítő is majd megfelelően fel tudjon szívódni. Közvetlenül a hajbeültetés előtt viszont már kávét, energiaitalt, teát és más koffeintartalmú italt nem szabad inni, mivel ezek vízhajtó hatásúak, és a vérnyomását is megemelik.

A ruházata legyen kényelmes, komfortos, és lehetőleg cipzáras vagy gombos felsőben érkezzen, amit a hajbeültetés után úgy tud majd levenni, hogy a fejét nem dörzsöli végig vele. A hajbeültetést megelőző estén alaposan mosson majd hajat, viszont a hajvágást nem kell otthon elvégeznie, a beavatkozás reggelén kollégáink fogják a megfelelő méretűre vágni a haját.

Minőségi hajbeültetés csak a HIMG hajbeültetési klinikától!

Forrás: himgeurope.com