Hajbeültetés FUE módszerrel

A Sikos Hajbeültetés Klinika gyors hajbeültetési eljárást kínál, ami abszolút dús és természetes hajzatot eredményez. A gyorsaság és a megbízhatóság a legújabb FUE hajbeültetési technikának és természetesen a beavatkozást végző szakorvos több mint 20 éves szakmai tapasztalatnak köszönhető. A FUE hajbeültetési módszer a nemzetközi gyakorlatban is elterjedt, ugyanis a hatékonysága megkérdőjelezhetetlen.

Sikos Hajbeültetés Klinika
Sikos Hajbeültetés Klinika

A FUE hajbeültetés egyenkénti kihúzásos módszeren alapul, amely során az átültetni kívánt hajtüsző egységek körbevágása speciális mikrosebészeti körkésekkel történik, s így a graftok könnyedén kinyerhetőek az adóhelyről. A technikának köszönhetően a kihúzott graftok egyenként beültethetőek a hajhiányos területre, így érve el a kívánt hatást. A FUE technika segítségével rövid idő alatt lehetséges nagy mennyiségű haj kinyerése az adóhelyről, ugyanakkor a haj könnyedén átültethető a hajhiányos területre.

A Sikos Klinika 20 éves tapasztalata a hajbeültetés terén garanciát jelent a biztonságos és megbízható hajátültetésre. A kiváló eredmények, megfizethető áron, akár 10 százalék árkedvezménnyel is elérhetőek. A hajbeültetés akciósan is igénybe vehető*.

Amennyiben további információkra van szüksége a FUE hajbeültetés vagy akár a hajbeültetés árak kapcsán, kérjük, hogy keresse fel az Sikos Klinika hivatalos weboldalát, ahol minden fontos információt megtalál a hajbeültetéssel kapcsolatban!  A Sikos Klinika folyamatosan frissülő hajbeültetés blogjában hasznos cikkeket olvashat a legújabb hajbeültetési módszerekkel kapcsolatosan is. *A kedvezmények részleteiről érdeklődjön a Sikos Klinika elérhetőségein.