HD klíma hűtésre és fűtésre

HD klíma
HD klíma

Költséghatékonyság szempontjából jelentőssé vált az emberek számára, hogy egyetlen gépezetben különböző funkciók testesüljenek meg. Erre jó példa a modern HD klíma, amit különböző szükségleteink kielégítésére, több opcióval láttak el.

Üzemeltetésével képes megteremteni pillanatok alatt a kívánt hőmérsékletet, hideget vagy meleget, így kihasználhatjuk egész évben. A HD klíma tervezésénél hangsúlyt fektettek az antibakteriális szűrők bevonatára, ami meggátolja az allergiát vagy ekcémát kiváltó kórokozók bejutását a légtérbe, tisztítván a benti levegőt.

Nagy előnye az is, hogy semlegesíti a szagokat. Sokoldalúságának köszönhető, hogy párátlanító opcióval is ellátták, aminek a működtetésével a hőmérséklet megváltoztatása nélkül is redukálódik a páratartalom, így képes megakadályozni a penészgombák gyarapodását.

A HD klíma hasznos funkciója az éjszakai és a turbó üzemmód, ez utóbbi azért célszerű, mert nem igényli a manuális vezérlést, így ha a légkondicionáló elérte az adott hőfokot, az üzemmód automatikusan leáll.