Így különbözteti meg magát ez a budai barber shop

barber shop

A borbély egy férfias szakmaként van elkönyvelve, viszont erre a fővárosban létezik egy rendkívül jó ellenpélda. Gondoltad volna, hogy olyan barber shopot is találhatsz Budán, ahol csak női borbélyok dolgoznak? Ráadásul nem is akármilyen szakértelemmel rendelkeznek, hiszen mesterei a borotvakésnek és pontosan tudják, hogy milyen stílusú frizura, illetve szakáll áll jól az ügyfeleknek.

Nem erőszakolnak rá senkire semmit, viszont nem árt néha változtatni egy kicsit a jól bevált recepten, hiszen látványos eredményt érhetünk el, hogyha más szemszögből közelítjük meg a dolgokat. Miért ne próbálná ki bárki, hogy egy női borbély szerint mi áll jól? Sok mindentől függ, hogy egy férfinak milyen frizura áll jól. A két leginkább meghatározó dolog ezen a téren a fej- és az arcforma. Nem kell feltétlenül erőltetni azt a frizurát, amit a kedvenc énekesünk vagy futballsztárunk visel. Könnyen elronthatjuk az összképet és a végeredmény inkább nevetséges lesz, mint stílusos.

Érdemes inkább az egyediségre törekedni és megtalálni azt, ami valóban illik hozzánk. Ahhoz, hogy ezt megállapítsuk, különleges stílusérzékre van szükség, ami lehet egy vele született tulajdonság, de tanulható is, viszont ehhez sok gyakorlásra és időre van szükség. A női borbélyok azonnal felmérik a helyzetet és pontosan meg tudják mondani, hogy adott esetben mi az, ami előnyösnek vagy előnytelennek számít.

Sok pasi nem szeret váltani és mindig ugyanazt a frizurát kéri újra. Pedig az idők változnak, ismét divatba jöttek a retro vonalat képviselő frizurák, fiatalos köntösbe bújtatva. Ezek között mindenki megtalálhatja a tökéletes fazonú hajkoronát és ebben a segítségére lesznek a borbély csajok. Éppen ezért érdemes betérni az A76 borbélyszalonba, mert közvetlen, kedves fogadtatásban lesz részünk. Az elvárásoknak megfelelően, a borbély királynők, minden alkalommal a tudásuk legjavát nyújtják. Kizárólag így születhetnek nap mint nap ilyen csodás haj- és szakállköltemények. A munkákról számos kép található a weboldalon.