Játszva tanít a Taj Mahal puzzle

Kirakható a Taj Mahal kicsinyített mása

Szerencsés az, aki bejárhatja az egész világot és megcsodálhatja a híres helyeket, épületeket. Ezeket akár a gyermekeinkkel is megismertethetjük a különleges kirakósok formájában.

Például a Taj Mahal puzzle nagyszerű lehetőség arra, hogy a világ hetedik csodájaként számon tartott épületet megismertessük a kisebbekkel. Így talán nyitottabbak és érdeklődőbbek lesznek a későbbiekben más kultúrák iránt és még az iskolában is hasznosíthatják azt a tudást, amit a Taj Mahal puzzle segítségével szereztek.

Így vagy úgy, az biztos, hogy remekül lehet szórakozni, míg szép lassan a sok apró részletből kialakul egy nagy egész, majd a szemünk elé tárul a miniatűr mása annak az épületnek, ami turisták tízezreit vonzza évente.

Akár egy egész kollekciót alakíthatunk ki az olyan nagyszerű 3D kirakókból, mint a Taj Mahal puzzle, hiszen a kínálatban megtalálhatóak más nevezetességek, amelyeknek szintén szórakoztató az összeállításuk. Akad amelyik könnyebb és olyan is van, ami kicsit jobban megdolgoztatja az agysejteket.