Jégpohár készítő a hangulatos partikra

A jégpohár készítő ötletes ajándék
A jégpohár készítő ötletes ajándék

A kánikulában egy hűsítő italnál semmi nem esik jobban a megfáradt embereknek. A frissítő ital elfogyasztására tökéletesen alkalmas lehet egy jégpohár is. Ezt nagyon egyszerű elkészíteni. Csak egy jégpohár készítő és némi víz kell hozzá.

A formákat feltöltjük vízzel és néhány órára behelyezzük a fagyasztóba. Ez tökéletes megoldás lehet kerti partikra és családi vagy baráti összejövetelekre. Már csak azért is érdemes a jégpohár készítő segítségét igénybe venni, mert így a buli után kevesebb lesz a mosatlan.

A jégpoharak néhány használat után ugyanis elolvadnak. Akkor is praktikus ezeket az eszközöket használni, ha féltjük a pohárkészleteinket. A buli hevében gyakran előfordul, hogy a földön végzi a készlet egy-egy darabaja, apró szilánkokra hullva.

Egy jégpohár esetén azonban nem ér minket ilyen veszteség, mert bármikor készíthetünk újat. A jégpohár készítő ajándéknak is tökéletes lehet. A poharak elkészítése során, a fantáziánkat használva egyedi jégpoharakat is gyárthatunk, még hangulatosabbá téve ezáltal a bulit.