Jól néznek ki az iPhone XS tokok

iPhone X tok

Mindenkinek mást jelent az, hogy drága telefon. Vannak, akik már egy 80-100 ezres árkategóriával rendelkező készüléket is idesorolják, míg mások már alig várják, hogy bezsebeljék a legújabb 300 ezres csúcskészüléket.

Aki nem sajnálja a rávalót, az gondolkozzon el az iPhone X tokok valamelyikén is, mert később biztosan örülni fog, hogy nem csupaszon használja a telefont. Véletlenek mindig vannak és egy rossz mozdulat miatt, szilánkosra törhetjük azt a telefont, aminek az árából már egy jó állapotban lévő használt autót is vehetnénk.

Az iPhone X tokok a telefonhoz mérten különleges dizájnnal vannak ellátva. Az anyaghasználat természetesen a prémiumkategóriába tartozik, ezért nem árt szemügyre venni a smartdiszkont.hu teljes kínálatát.

A letisztult modellek mellett, az iPhone X tokok között megtalálhatóak a robosztusabb változatok is, amelyek ellenállnak a nagyobb ütődéseknek is. A képernyővédő fólia szintén sokat számít, hogyha a megfelelő védelemmel szeretnénk ellátni a készülékünket. Az iPhone X tokok kedvező áron rendelhetőek meg online.