Kávés szappan, a kávé frissítő hatásával

Kávés szappan

Ön is kedveli a kávé csodálatos illatát és szívesen fogyasztja is ezt a finom italt reggelente? Ahhoz mit szólna, hogyha ugyanilyen illatú lenne a szappan is, amit naponta többször használ?

Nos, ez nem lehetetlen, ugyanis a kávés szappan már megvásárolható a vitalis-szappan.hu webáruházból. A Vitalis szappan manufaktúra munkatársai különleges figyelemmel alkották meg a vegán szappancsaládot. Ehhez tartozik a kávés szappan is, ami nemcsak a csodálatos illatával bűvöl el, de számtalan jótékony hatással is rendelkezik. Élénkíti a vérkeringést, megszabadítja a bőrt az elhalt hámsejtektől, de eredményesen szembe lehet szállni a narancsbőrrel is általa, mert ezt lehetővé teszi a bőrfeszesítő hatása.

A narancsbőrös bőrfelületre kell dörzsölni a szappant, lentről felfelé, körkörös mozdulatokkal. Menta és eukaliptusz illóolaj is van ebben a szappanban, amelyek még inkább erősítik a kávé frissítő hatását, illetve javítják a bőr tónusát. Ha meggyőztük a kávés szappan remek tulajdonságairól, akkor vásárolja meg ezt a terméket a webáruházból!