Kavicsfelverődés javítás speciális eljárással

Kavicsfelverődés javítás

Az utakat rendszeresen járva, bármikor megeshet, hogy felpattan egy ág vagy éppen kavicsdarab. A mostanában bekövetkező szélsőséges időjárást elnézve, még az sem lehetetlen, hogy egy nagyobb jég hullik alá az égből, és az okoz maradandó sérülést. Ez ugyanakkor csak ideiglenes, ha elmegyünk a megfelelő szervizbe a kavicsfelverődés javítás elvégzésére. Jobb nem elhanyagolni a problémát, mert minél előbb kezeltetjük azt, annál kisebbek a költségek. Természetesen, vannak esetek, amikor már a kavicsfelverődés javítás nem kivitelezhető, de ezt a szakik pontosan megmondják.

Az eljárás során, amikor egy kisebb-nagyobb ütődést kell eltüntetni, olyan speciális anyagot használnak fel, amelyiknek a törésmutatója megegyezik az üvegével. Így aztán nem fog optikai torzulás megjelenni a kilátásnál. A kavicsfelverődés javítás gyors és alapos, ezért szinte észre sem fogjuk venni a különbséget. A pontos részleteket megtudhatjuk az autouvegek.hu oldalon. Kattintsunk bátran, és érdeklődjünk! Kérjünk árajánlatot, valamint tudjuk meg, melyik műhelyben végzik el a beavatkozást.

Ha régen történt meg, akkor egyúttal az autólámpa felújítás is esedékes lehet. Lássuk kicsit pontosabban, miről is van szó ebben az esetben! A polikarbonát lámpaburkolat gondoskodik az izzó védelméről és az általa generált fény átengedéséről. A felület rugalmas, ezért nem törik könnyen, de a nagy melegek, az ultraviola-sugárzás, a maró gázok és apró homokszemcsék hatására opálossá válik idővel. Ilyenkor lecsökken a fényáteresztése, ami balesetveszélyes lehet, ezért fontos az időközönkénti autólámpa felújítás.

A megfelelő eljárással eltávolítják a sérült réteget, és még egy UV ellenálló wax felvitele is megtörténik. A hatásos beavatkozás több évig tart, mígnem megint szükségessé válik az autólámpa felújítás. Ez jelentős költségmegtakarítást nyújt. Vegyük igénybe a szolgáltatást, főként akkor, ha rendszeresen járjuk az országutakat éjszaka is, ugyanis ilyenkor még fontosabb, hogy mi is jól lássunk, de minket is időben észrevegyenek a szemből közlekedők. Fő a biztonság!