Kézműves fagyi rendelés nagykertől?

Fagylalt kavalkád

Cukrászdatulajdonosok olyan helyről szeretik beszerezni a finomságokat, ahol biztosan friss és rendkívüli minőséget képviselő termékekre tehetnek szert. Ön furcsállja azt, hogy kézműves fagylaltot nagykertől is lehet rendelni? Ne tegye! Ha még soha nem rendelt ezelőtt kézműves fagylaltot, akkor érdemes először szétnéznie a hiszteriafagylalt.hu weboldalon. Itt kapható főzött fagylalt viszonteladóknak.

Viszonteladói partnerkapcsolat esetén, két nagy csoportot lehet megkülönböztetni, az egyik a jégkrém, a másik a kézműves fagyi. Ipari technológiával készül, tartósítószerrel, mesterséges anyaggal, habosítóval és ízfokozókkal ellátott termék a jégkrém. Emiatt ez a finomság lényegesen alacsonyabb élvezeti értékkel bír, mint a kézműves fagylalt. Ez utóbbi általában természetes alapanyagokból, kis volumenben, tartósítószer nélkül készül. Ráadásul még a díszítése is teljesen egyedi. Van közöttük különbség, hiszen nem mindegy, hogy milyen összetevőkből állítják elő.

Az említett weboldalon megismerhető vállalkozás a kézműves finomságokat a lehető legmagasabb színvonalú alapanyagokból állítja össze, mint például a vaj, az állati tejszín, a mascarpone, Callebaut csokoládé, Bronte pisztácia stb. Mivel tudják, hogy az sem mindegy, milyen technológiával, gépekkel készítik el a desszerteket, ezért a főzött alap során Carpigiani pasztőrizálóval és érlelővel dolgoznak, ugyanez a márka a fagyasztójuk és sokkolót használnak minden tégelynél.

Ilyen modern gépek mellett nincs szükségük arra, hogy emulgáló szereket vagy hidrogénezett növényi zsírokat használjanak. Tisztában vannak azzal is, hogy csak a friss fagyi a legjobb, ezért nem képeznek raktárkészletet, hanem mindig a rendelés után fognak hozzá az adott ízek elkészítéséhez. Viszonteladóként is úgy jár a legjobban, ha friss árut szerez be, mert ezt probléma nélkül tudja értékesíteni. Továbbá, nagy hangsúlyt fektetnek a gyártók a kézműves fagylalt esetén a textúrára. Jó, ha különböző állagok, színek és ízek találkoznak egy-egy gombócban, de a harmóniát soha nem szabad felrúgni!