LTP a lakáscélú tervekhez

LTP

Szeretne félretenni lakásvásárlás céljából vagy egyéb lakáscélú tevékenység kivitelezésére? Akkor vegye fontolóra az LTP lehetőségét, hiszen ezzel nemcsak biztonságban tudhatja a megtakarítását, hanem még kamatoztathatja is. A különféle pénzintézetekben kisebb-nagyobb kamatlábbal nyithat LTP számlát, ráadásul állami támogatást is kaphat mellé, ami az összeg 30%-át jelenti.

Ugye, hogy mennyivel jobban hangzik, mintha csak otthon gyűjtögetné a pénzét vagy minimális kamatot biztosító számlára tenné be minden hónapban?! Nézzen utána a lakástakarék pénztáraknak a hitelvalaszto.hu weboldal segítségével és érje el hamarabb az álmait!

Ezen a honlapon találni fog egy LTP kalkulátort, ami több intézmény ajánlatát is össze ki tudja listázni Önnek. Csupán be kell írnia vagy egy csúszkával beállítania, hogy mekkora összeget tudna befizetni havonta, illetve egy másik mezőbe megadnia, hogy ezt mennyi időre tervezi. A szoftver táblázatba foglalva fogja megmutatni, hogy melyik LTP milyen kamattal és mekkora költségekkel számol.