A megbízható Husqvarna robotfűnyíró

A robotfűnyíró sok időt megspórolhat nekünk

A modern ember egyik jellemvonása, hogy folyamatosan időhiányban, sőt, gyakran késésben él. Annak ellenére, hogy nagyon sok feladatát ma már gépek végeznek, mégis arra panaszkodik, hogy nincs ideje semmire.

Nyilván, hogy sokkal több feladata is van, mint a pár generációval ezelőtt élt nemzedékeknek. A robotfűnyíró segíthet a modern embernek egy kis időt spórolni. Akár 6000 négyzetméteres területet is képes gond nélkül megtisztítani a hosszú fűszálaktól. Attól sem kell tartani, ha a kertben kissé nehezebbek a terepviszonyok, ugyanis a robotfűnyíró gond nélkül megállja a helyét, akár a 45 fokos dőlésszögű lejtőkön is. A töltőállomás bárhova elhelyezhető. A Husqvarna robotfűnyíró kiválóan navigálja magát, így nyugodtan rábízható a gyep karbantartása.

Nyomokat sem hagy maga után, így az eredménnyel bárki elégedett lehet. A robotfűnyíró automatikusan érzékeli, ha a fű mérete változik egy adott területen. A méret beállítása elektromosan és manuálisan is elvégezhető. A Husqvarna gépek megbízhatóságát már számtalan piacra dobott készülék támasztotta alá.