Mellékhatás mentesek a homeopátiás szerek

A homeopátia alapanyagául sok minden felhasználható
A homeopátia alapanyagául sok minden felhasználható

Köztudott, hogy a gyógyszerek mellékhatásai nem ártalmatlanok. Nagyon sokan azért mérséklik használatukat, hogy elkerüljék ezeket a hatásokat. Éppen ezért kedveltek a homeopátiás szerek. Igaz, hogy a hagyományos háziorvosi gyakorlatban ritkán írják fel őket, hiszen a homeopátiás gyógyászatot nem tanítják az orvosi egyetemen.

Pedig a legtöbb ember, aki már ismeri a homeopátiás szerek hatását, sokkal szívesebben dönt mellettük, hiszen nincs semmilyen mellékhatásuk. Más elven készülnek, mint a gyógyszerek, és szinte bármilyen anyag felhasználható elkészítésükhöz.

Ugyanis magát a hatóanyagot nem tartalmazzák, csak annak a lenyomatát. Egy hordozóanyaggal rázzák össze meghatározott ideig, és így a hatóanyag információját veszi át, de magát az anyagot nem.

Ennek ellenére hatékonyan lehet visszafordítani nagyon sok egészségügyi problémát. Ezzel lehetőség van mellékhatások nélkül gyógyítani. Webáruházunkban a homeopátiás szerek esetében használható fogkrémet is árusítunk, ugyanis nem használható hozzájuk mentolos fogkrém.