Mikor szükséges a fogkorona elkészítése?

Fogkorona
Fogkorona

Rengetegen döntenek úgy, hogy esztétikailag szebbé teszik a fogaikat. Erre többféle lehetőség is kínálkozik a modern megoldásoknak köszönhetően. Például a http://clinident.hu/kezeles/fogpotlasok/korona/ oldalon arról lehet tájékozódni, hogy milyen esetekben jelenthet jó választást a fogkorona. Előfordul, hogy a szuvasodás miatt már nem lehet betömni a fogat, és inkább más megoldás mellett kell dönteni a rehabilitáció érdekében. Ilyenkor jöhet szóba a fogkorona felhelyezése, hiszen ennek a segítségével helyrehozható a gond. Lehetőség nyílik a korábbi funkció, szín és forma visszaállítására is.

Ugyanakkor végre rendezhetők és kiegyenesíthetők a fogak, és sokkal szebbé válhat a mosoly is. A http://clinident.hu/kezeles/fogpotlasok/korona/ honlap szerint a korona igazán stabil, tehát nem kell attól tartani, hogy esetleg letörik a terhelés következtében. A természetes hatásnak köszönhetően, senki nem fog rájönni arra, hogy nem eredeti a fog. Ma már számtalan típus közül lehet választani a Clinident rendelőjében, tehát érdemes utánaolvasni annak, melyik mire jó.

A http://clinident.hu/kezeles/fogpotlasok/korona/ honlap szerint az elkészítésnek több fázisa is van, tehát a pácienseknek érdemes türelmesnek lenniük. Először el kell távolítani az eredeti fog sérült részeit, és egyfajta alapot kell csinálni a koronának. A lenyomatvétel és a színválasztás után sor kerül egy ideiglenes korona felhelyezésére, majd pár nap múlva az orvosok felteszik a végleges koronát is. Garantálható, hogy a páciensek elégedettek lesznek a végeredménnyel, és végre magabiztosan tudnak majd tükörbe nézni.

A Clinident szakorvosai kifogástalan munkát végeznek majd a http://clinident.hu/kezeles/fogpotlasok/korona/ oldal szerint, ezért senki nem fogja megbánni, ha felkeresi őket. Persze az implantátumok felhelyezése sem fog akadályba ütközni, és a fogfehérítésre is lehetőség nyílhat. A szakemberek akkor is tudnak segítséget nyújtani, ha fogszabályozásról vagy mosolytervezésről lenne szó, hiszen folyamatosan nő a Clinident kínálata. Időpontot személyesen, telefonon vagy interneten keresztül lehet kérni.