Mire kell figyelnem, amikor egy olasz fagylalt nagykertől rendelek?

kezmuves fagylalt

A fagyi igen nagy élvezeti értékkel bír. Egyedi díszítéssel, kisebb mennyiségben, minőségi alapanyagok felhasználásával készül. Kézműves fagylalt rendelésénél és tárolásánál több szempontot is figyelembe kell venni. Éppen ezért nagyon elővigyázatosnak kell lenni. Csak olyan helyről szabad rendelni, ahol a lehető legjobb alapanyagok felhasználásával történik a gyártás. A Hisztéria Fagylaltozó pont egy ilyen cég. Már évek óta rendelek tőlük, tehát bátran elmondhatom, hogy az itteni termékek minősége kiváló.

A finom vaj, a mascarpone, a pisztácia és a csokoládé kiváló egyveleget alkotnak. A kézműves fagylalt Carpigiani pasztőrizáló, érlelő, fagyasztó és sokkoló segítségével készül. Mint látható, a géppark igen magas színvonalú, ezért a termékeket nem kell teletömni tartósítószerekkel. Ez az egészség megőrzése szempontjából is fontos. Az előállítás rendelés alapján történik, tehát mindig friss árut kapok kézhez. A szakemberek nem halmoznak fel óriási mennyiségeket.

Pontosan tudják, hogy melyik időszakban milyen kézműves fagylalt a kedvelt az emberek körében. Példának okáért, a késő tavaszi és a kora őszi időszakban inkább a tejes alapú ízek a népszerűek. A kánikula idején pedig tarolnak a könnyű, gyümölcsös változatok. Olyan fagyik is kaphatóak itt, amelyek egyszerre több gyümölcs felhasználásával készültek. Ennek köszönhetően mindig ötcsillagos a kínálat. Persze a szakemberek arra is ügyelnek, hogy csak egymáshoz illő ízeket párosítsanak egymással, mert a kézműves fagylalt csak így lesz igazán finom.

Akkor sincs gond, ha éppen valamilyen tanácsra van szükségem a termék kezelésével kapcsolatban. A fagylaltozó dolgozói elmondják, hogy mire érdemes ügyelnem a szállítás és a tárolás során. Gyakran kell járnom ebbe a nagykereskedésbe, hiszen a vevőimnek ízlik az innen vett kézműves fagylalt. Hamar elfogynak az adagok, a finom íznek, a tökéletes textúrának és a minőségi alapanyagoknak hála. Adja le Ön is a megrendelését, mert biztosan nem fogja megbánni, hogy innen vásárolt! Az üzlete forgalma fel fog lendülni a fagyi hatására.