Mit kell tudni a gázfegyverről?

Minden ami gázfegyver

Ha az úgynevezett riasztó fegyverek megvásárlásán töri a fejét valaki, akkor vannak dolgok, amiket érdemes megtanulni, megjegyezni.

Először is azt, hogy a gázfegyver elkészítésekor a tervezők, gyártók az esetek döntő többségében éles típusokat másolnak le. Természetesen, vannak olyan modellek is, amelyek nem rendelkeznek éles, eredeti változattal. Bár a másolás még nem jelenti azt, hogy teljesen ugyanolyan a kettő. Megfigyelhető, hogy a gázfegyver az éles példánytól két fő dologban tér el. Az egyik, hogy a csőben az úgynevezett akasztó található meg, ami egyébként a gázfegyver legkeményebb alkatrésze.

Ennek a legfontosabb feladata megakadályozni, hogy a csőből szilárd lövedéket ki tudjon lőni a tulajdonos. A gázfegyver és az igazi között a másik különbség, hogy az előbbi jóval gyengébb színvonallal bír. Leginkább ez a felhasznált alapanyagokra igaz. A legtöbbször használt anyag a spiáter, ami igen könnyen törik. Ezeket mindenképp tanácsos figyelembe venni akkor, amikor az ember egy ilyen eszköz megvételén gondolkozik.