Mit kell tudni a Karcher porzsákról?

Karcher porzsák

A Karcher rengeteg porszívó-tulajdonos szerint kiváló porzsákokat gyárt, hiszen a tervezők tudják, mennyire macerás ezt eltávolítani és egyszerűen üríteni. A Karcher porzsák korszerűségét igazolja, hogy a kellékek többrétegű, mikroszálas anyagból készülnek. Ezeknek az alapja ma már a nagyon tartós polipropilén és poliészter.

Előbbit kémiai és fizikai tulajdonságai miatt használják fel a szintetikus porzsákok gyártásához. Ennek nagy előnye, hogy mindig rugalmas és strapabíró marad, és kritikusabb helyzetben is megtartja magas ellenálló képességét. Emiatt a Karcher porzsák több év után is úgy néz ki, mintha teljesen új lenne. Sőt, ez ellenállás vonatkozik a magas hőfokokra is, hiszen tudni kell, hogy a Karcher porzsák a porszívó belsejében ki van téve ennek. Ezeket tudva, nem is vitás, hogy ez a matéria a megszokott papírral szemben elképesztően sok pozitívummal bír.

Először is, mivel jóval tartósabb és egy erős, ellenálló anyagról van szó, az élettartama akár 80 százalékkal hosszabb lehet, mint a papírból készült porzsákoké. Emellett a Karcher porzsák ürítése során a szintetikus kelléket gyorsabban és egyszerűbben lehet kezelni. Ez azért van, mert a szintetikus anyag a papírnál jóval rugalmasabb, könnyebben hajlítható.

Sokan azt is az előnyökhöz sorolják, hogy a kezeléskor, ürítéskor a Karcher porzsák ezen fajtája sohasem szakad el vagy sérül meg. Ennek hála, jóval kisebb mértékben áll fenn a veszélye annak, hogy a zsák tartalma sérülés miatt kiboruljon. A Karcher porzsák, ezen innovációknak köszönhetően, jelenti sok háziasszony számára a jó kelléket.