Necc testharisnyában biztos a csábítás

Szexi harisnya

Az erotikus fehérneműk között rengeteg olyan újdonság van, amit még csak egy meglehetősen vékony réteg ismer. Az egyik ilyen az úgynevezett szexharisnya, aminek már a neve is utal arra, hogy nem egy hagyományos ruhadarabról van szó. Ez a szexi viselet tulajdonképpen harisnya, de nemcsak a lábat fedi, hanem szinte az egész testet. Természetesen nem az utcai öltözékünk része, hanem egy olyan elem, amivel még csábítóbbá tehetjük a testünket.

A szexharisnya jó ideig csak az erotikus filmek kockáin volt látható, azonban ez mára teljesen megváltozott, így a más néven cicaruha bárki által megvásárolható. Napjainkban a szexualitás fontos része mindegyik párkapcsolatnak, ezért az emberek teljesen másképp állnak a forró vágyakat ébresztő ruhákhoz. Ahogy a tangáknak és az érzéki melltartóknak, áttetsző hálóingeknek van helyük az nők szekrényében, úgy akár a szexharisnyának is.

A dreamfashion.hu webáruházból bármikor megrendelhető, így nem is kell más, mint egy kis bátorság és persze egy szabad este a párunkkal. A neccharisnya mindig is nagy kedvenc volt a férfiak körében, hiszen nagyon csábító! Mindenki tudja miről van szó, amikor egy ilyen ruhadarabra gondol, azonban azt sejti-e, hogy vajon mit takar a necc testharisnya pontosan? Igen, jól gondolta, a meztelen testet, amit gyönyörűen körvonalaz. A testharisnyák között mindenféle modell megtalálható.

Van, amelyik elegáns, exkluzivitást sugároz, mindent megmutat, miközben mindent eltakar. A másik kategóriába a nagyon nyitott, szinte alig valamit fedő necc testharisnya típusok tartoznak. Ezek elsősorban azoknak ajánlottak, akik kellő önbizalommal és bátorsággal rendelkeznek egy ilyen vérforraló holmit magukra ölteni. Hogy senki ne maradjon ki a jóból, a Dream Fashion internetes boltjában minden méretben kapható a necc testharisnya, ezért a molettebbek is belebújhatnak egy ilyen buja cicaruhába. A fekete színű modellek a legkedveltebbek, de érdemes az ártatlannak tűnő fehér necc testharisnyát is kipróbálni, hiszen ezek legalább annyira izgató látványt nyújtanak.