Nyitott rendszerű androidos telefonok

Androidos telefonok

A telefonok világában két nagy rendszer viaskodik egymással, az Android és az iOS. Túlnyomórészt az androidos telefonok kötik le a vásárlók figyelmét, hiszen itt nemcsak arról van szó, hogy a rendszer kötve van egy bizonyos termékhez, hanem sokkal dinamikusabb ennél. Az Andorid rendszert rengetegféle készülékre lehet telepíteni és használni.

Hogy melyiken működik a legjobban? Arról mindig vitáznak. Azonban egy erős processzorral felszerelt performens telefonon biztosan nem lesz gondja vele. Pont amiatt, hogy több telefonon is működik, lehetőség van arra, hogy egy olcsóbb készülékbe is be tudják rakni, de akár a drágább, extra kategóriásban is remekül működik.

A vásárlók számára pedig nagyon kényelmes a váltás egyik telefonról a másikra, hiszen nem kell egy teljesen új rendszerhez hozzászokjanak, tudják, hogy a jelek mit jelentenek és hol vannak a legfőbb beállítási pontok. Fejlesztői szemmel pedig azért előnyösek az androidos telefonok, mert sokkal nyitottabb rendszert képeznek a fő riválisnál. Ez azonban sajnos kedvez a vírusoknak.