Olcsó parkolás Liszt Ferenc repülőtér mellett

parkolás Liszt Ferenc repülőtér

Az általunk működtetett reptéri parkoló Vecsésen található és lehetőséget nyújt mindenkinek, hogy biztonságos, védett és ellenőrzött helyen hagyhassa a kocsiját arra az időre, amíg repülővel külföldön tartózkodik. Tehát, a parkolás Liszt Ferenc repülőtér mellett történik és transzferbuszokkal juttatjuk el Önt a terminálok bejáratáig.

Amikor visszatér a repülőútjáról, elég telefonon értesítenie minket és néhány percen belül már vissza is visszük a leparkolt kocsijához. A honlapunkon könnyedén tájékozódhat arról, mennyibe kerülnek a szabadtéri, valamint a fedett helyek, illetve milyen esetekben igényelhet egyéni szerződést.

Amellett, hogy tájékozott lesz arról, milyen a parkolás Liszt Ferenc repülőtér környékén, weboldalunk részletesen leírja azt is, hogy miként közelíthető meg a vecsési FAP. Nem lesz többé gond jó helyen parkolni, mert biztonságban tudhatja a kocsiját vagy olyan járműjét, mint például a motorkerékpár, utánfutó vagy munkagép. További részletek az oldalunkon találhatóak vagy érdeklődjön telefonon keresztül!