Online pénztárgép árak: bérlés vs vásárlás

online pénztárgép

Egy saját kis bolt nyitása sokak álma. Manapság egyre nehezebb lesz megvalósítani ezt az elképzelést, főként azért, mert hihetettlenül nagy a konkurencia, akikkel versenyezni nehéz. Természetesen a jól kidolgozott üzleti stratégiával van lehetőség a többiek elé kerülni. Semmit sem szabad elkapkodni. Először fontos felmérni az igényeket vagy megteremteni azokat. Tévedés ugyanis, hogy a kereslet és a kínálat határozza meg egymást, mert egyre több vállalkozás él azzal a lehetőséggel, hogy első körben megteremti a keresletet.

Erre szolgálnak a személyre szabott és célirányos reklámok. Ha sikeres a piackutatás és úgy tűnik van fizetőképes vásárlói kör, akkor jöhet a megvalósítás. Az indulási időszakban minden apró összeg számít. A legtöbben hitelből építkeznek, de ezt kamatosan kell majd visszafizetni, ezért nem lehet szórni a pénzt figyelmetlenül. Itt azonnal felvetődhet a kérdés arra vonatkozóan, hogy a szükséges berendezések, amilyen az online pénztárgép, milyen formában legyen biztosítva?

Választható a bérlés, mint opció, a vásárlás mellett. Az online pénztárgép árakról a CMO weboldalán tájékozódhatsz bővebben. A költségek szempontjából leginkább a bérlés az ideális. Ez a legalacsonyabb konstrukció, amivel élhetsz. Biztosan megéri? A gyakorlat azt mutatja, hogy igen, mivel a teljes árnak csak töredékéről van szó, amit havonta fizetni kell. Gondolhatnád, hogy ilyen módon 1-2 év alatt kifizeted a teljes értéket és ez így kidobott pénz. Nem éppen így van, mert a költség fennmaradó része tőkeként visszaforgatható a vállalkozásba, például áru feltöltésére.

Ilyen formában, ezzel kitermelhető a bérleti díj, tehát voltaképpen nullára jössz ki. Mintha roppant csekély összegért vettél volna egy kiváló pénztárgépet. A bérleti díj tartalmazza az azonnali javíttatás költségeit, ha bármilyen probléma merülne fel. Ha pedig nagyon rosszra fordulna a helyzet és bekövetkezne a csőd, akkor nem maradsz ott egy drága géppel, ami csak porfogónak használható a továbbiakban. Érdemes tehát alaposan mérlegelni a lehetőségek között, a végső döntés előtt.