Praktikus megoldás a vászonfotó

A vászonfotó tartós dísze lehet a lakásnak
A vászonfotó tartós dísze lehet a lakásnak

Amikor úgy döntünk, hogy lecseréljük a régi képeket a falról, elmerengünk, hogy mi is kerüljön a helyükre. Gondos megfontolást igényel ez a döntésünk, mert ha felrakunk valamit, az bizonyos esetekben tartósan és hosszan elkísérhet minket, rányomhatja hangulatát a szobára.

Remek választás lehet ilyenkor az egyre divatosabb vászonfotó. Egy ilyen fotó esetében nem kell sokáig válogatni a már elkészült modellek közül, mint mondjuk egy festmény esetében, hanem saját magunk dönthetjük el, akár pillanatok alatt, hogy mi kerüljön a vászonra.

Eldönthetjük, hogy a régi festményeket feldolgozva, ugyanazt a hangulatot csempésszük be a szobába, vagy egy teljesen új karaktert alakítunk ki, a fiatalosabb és dinamikusabb elemeket felhasználva.

Ha ragaszkodunk a régi képekhez, azokat könnyedén át lehet másolni és így a vászonfotó visszahozza nekünk a megszokott hangulatot, de már új formában. Ugyanakkor, ha egy teljesen eltérő stílusban gondolkodunk, mint ami azelőtt volt, akkor könnyedén kiválaszthatjuk számunkra a leginkább megfelelőt.