Prémiumminőségű redőny, áldás a lakásnak

Prémiumminőségű redőny
Prémiumminőségű redőny

Egy ablak kicserélésénél mindig feltevődik a kérdés, hogy milyet és milyen minőségben vásároljon. A legtöbben a műanyag ablak mellett döntenek, mert színben, árban és minőségben is a leginkább kedvezményes megoldást biztosítja. Az műanyag ablak beépítése során, van lehetőség redőny és szúnyogháló szerelésére is.

A legtöbb esetben ez ajánlott is, főleg akkor, ha az ablakok a déli oldalra néznek és egész nap a szobába süt a Nap. A mai modern technológiával készült új típusú ablakprofilok, 5-6 kamrával készülnek és remek szigetelési fokkal rendelkeznek.

Ezek az ablakok igen hatékonyak a zaj kint tartásában és a hő bent tartásában, de nagyon keveset segít az árnyékolásban. A hatékony árnyékolási rendszer akár tíz fokot is csökkentheti a hőmérsékletet egy helyiségben a nyári napsütésben. Nem kis rásegítés a klíma berendezés energiahatékonyságára. A modern redőnyök prémiumminőségű anyagból készülnek, a csúszó profil mentén rúgók és garnitúrák vigyáznak a feszes csúszásra. Egy ilyen redőny igazi áldás a lakás számára, ráadásul több éven keresztül élvezheti majd nyáron az árnyék hűsítő hatását.