Seiko óra, a japán kedvenc

Minőségi karórák kedvező áron

Egy szép és értékes karóra ékszerként is tekinthető. Időtálló időmérő, ugyanakkor egy stílusos kiegészítő, ami öltöztet. A Seiko óra ötvözi mindezt, hiszen érvényesül benne a japán pontosság és letisztultság.

Ez a márka már lassan 150 éves múltra tekint vissza, hiszen története 1881-ben indult, 1924-ben pedig már a Seiko márkanév alatt a cég saját órái gyártására is sor került. A Seiko japán szó a tökéletességgel és a sikerrel is azonosítható, ezért nem véletlen, hogy a termékpalettán fantasztikus kivitelezésű modellek vannak jelen.

A Seiko óra sikere töretlen, mivel rendkívül megbízható és magas minőségű. A termékek között mind a női, mind pedig a férfi modellek jelen vannak. A klasszikus darabok mellett, a modern kvarcos, napelemes, automata vagy kinetikus energiával működő szerkezetek is megtalálhatóak.

A Seiko óra nagyszerűsége a kimagasló japán technológiának és a magas minőségű anyagok használatának köszönhető. De ezek mellett van egy plusz hozzávaló is, mégpedig a kapocs, ami egyensúlyt teremt az óra és a viselője között.