Tartós, fémből készült polc

polc

Speciálisan hengerelt lábprofillal ellátott, csavarmentes kivitelben gyártott polcrendszerre volna szüksége? Kiváló alapanyagok felhasználásával előállított polc teljes rendszerének megtervezését és összeállítását tudjuk biztosítani olyan irodáknak, bankoknak, könyvtáraknak és irattáraknak, ahol rengeteg dokumentum, illetve archiválandó anyag megtartására és tárolására van szükség.

Az állványkeretek magassága és szélessége a klienseink kérésére szabadon tervezhető, a rájuk kerülő polc pedig bármikor feljebb/lejjebb emelhető. Így tudja az akták magasságához igazítani, valamint így válik a rendszer teljesen helytakarékossá.

A cégünk által tervezett és forgalmazott szisztémák nagyon tartósak, egy polc pedig 130-200 kg terhet is képes megtartani. Honlapunkon nemcsak az elérhetőségüket, termékeinket és technikai vagy mérnöki információkat talál, de azt is meg tudja nézni, a raktáron lévő Salgó polc milyen paraméterekkel rendelkezhet. Kérjen díjmentes árajánlatot és válassza ki a célnak megfelelő típust!