Tartsa testét formában a gátizom erősítéssel!

Komoly probléma a gátizom szakadás

Akár szülés előtt vagy után áll, egyformán szükséges minden nőnek a rendszeres intim torna. A gátizom erősítés megakadályozhatja a komoly gátszakadást, merőben megkönnyítheti a szülést.

Ezt az izomcsoportot egy speciális mozdulatsorral lehet megfelelően átmozgatni, ezek Kegel gyakorlatok néven ismertek. Amennyiben még semmit nem hallott erről, akkor mindenképpen ajánlott átnézi az intimkellekek.hu weboldalon leírtakat.

A gátizom erősítés révén, a szülés utáni izmok sokkal gyorsabban regenerálódnak, a segítségével késleltethető vagy megelőzhető a belső szervek leszállása, sőt, a hüvelyi orgazmus elérését és intenzitását is nagyban megnövelheti.

Tegyen egy próbát, mert nem bánja meg! Az intim torna mindössze néhány perc leforgása alatt elvégezhető, viszont rengeteget számít a testének. Hajtsa végre a gátizom erősítést hetente többszöri alkalommal és a saját bőrén tapasztalhatja majd a változást! Ami még különösképpen jó ezekben a gyakorlatokban, hogy szinte bárhol és bármikor meg lehet csinálni.