Tegyük otthonossá hajlékunkat vászonképekkel!

Vászonképek
Vászonképek

Minden ember szeretné, ha a lakása takaros, meghitt és hangulatos lenne. Az otthonos belső terek kialakítása könnyen megoldható. Nem szükséges komplikált eszkábálásokra és roppant drága kellékekre gondolni, ugyanis a vászonképek sajátos légkört képesek kölcsönözni egy hajléknak.

Természetesen a klasszikus tájképek mellett, rengeteg másféle kategóriából is válogathatunk. A falak díszíthetőek járgányokkal, állatokkal, turisztikai látványosságokkal, de még hangszerekkel is. Ennél kreatívabb vászonképek is a vásárlók rendelkezésére állnak, mint például a gasztronómiával kapcsolatos illusztrációk, illetve a szöveges képek.

Egy modern változata is létezik ezeknek az egyedi dekorációs elemeknek, ezek a többrészes vászonképek. Ez nem jelent mást, mint különböző fotók és illusztrációk szeletekre hasítva jelennek meg külön keretben, közöttük kevéske távolsággal. Természetesen ennél a változatnál az is fokozhatja a kivételességet, hogy a képek rámáinak mérete váltakozik. A vászonképek vásárlásánál a megrendelő kiválaszthatja a számára megfelelő méretet.