Tengerparti nyaralás – TOP 3 helyszín

tengerparti nyaralás

Egy vakáció megszervezése évről-évre bizony nem a leghálásabb feladat, hiszen a jegyek lefoglalása és a tökéletes szállás megtalálása kimerítő lehet. Az alábbi cikkben nyújtunk némi segítséget a tengerparti nyaralás témakörben. Természetesen a legfontosabb kérdés, hogy melyik országba érdemes menni, na meg persze melyik partra?

Mivel a kérdés teljesen szubjektív, próbálunk egy kissé elvonatkoztatni és általánosítani. Lényegében 3 olyan országot sorolhatunk fel, ahová garantáltan bárki szívesen elutazna legalább egyszer az életében. Ez a 3 tengerparti nyaralás nem más, mint Olaszország, Görögország, valamint Spanyolország. Az olasz partok közül Szardíniát, Szicíliát és Campaniát ajánljuk. Mindegyik lélegzetelállítóan gyönyörű. A görög városokból természetesen kihagyhatatlan Kréta, Rodosz, meg persze Zakynthos.

Spanyolország is rendkívül népszerű a tengerparti nyaralás kategóriában. A leginkább látogatottak és a gyönyörűbb partokkal rendelkező városok Barcelona, Tenerife, Gran Canaria és Costa Brava.