Weboldal készítés a PrimaHonlap segítségével

Honlap készítés
Honlap készítés

Aki egy kicsit is jártas a számítógép és az internet világában, az egy kis útmutatással, segítséggel biztosan össze tud hozni egy honlapot. A saját készítésű weboldalakkal pedig nincs is semmi gond, amíg nem túl komoly a dolog, vagyis addig, amíg csak egy internetes naplóról vagy egy kedvencünkről szóló blogról van szó.

Ha azonban on-line kereskedelemmel szeretnénk foglalkozni, akkor a honlap készítés bizonyos szabályoknak megfelelően kell végbemenjen, különben senki se fog ránk találni vagy rendelni tőlünk. Szolgáltatásunk, termékünk hirdetése érdekében érdemes a honlap készítés profi módját választani, ami minden számunkra, a vásárlóink számára és a marketingszempontból fontos tényezőre kiterjed.

Ilyen szolgáltatást kínál például a primahonlap.hu, ami meglevő oldalak optimalizálását és teljesen új oldalak létrehozását is vállalja. A honlap készítés során nagy figyelmet szentelnek a designnak, az áttekinthetőségnek, a keresőbarát kialakításnak, az egyszerű kezelhetőségnek és a mobil eszközökre való optimalizálásnak.

Ez a néhány szempont nagy vonalakban össze is foglalja az on-line kereskedelemmel foglalkozó cégek honlapjaihoz szükséges legfontosabb tényezőket. A weboldal készítés első lépése, hogy kell egy megnyerő design, ami nem tereli el a figyelmet a vonzó tartalomról, ami keresőbarát, olvasmányos és marketing szempontból is megfelelő. Az áttekinthetőség nagyon fontos, ahhoz, hogy az ügyfelek mindent megtalálhassanak az oldalon.

A weboldal készítés fontos része a keresőbarát kialakítás, ami hozzáértés nélkül nagyon nehezen vagy egyáltalán nem valósítható meg. Pontos szabályai vannak, ami alapján az oldalunk besorolásra kerül a keresési listákon. Az egyik ilyen a kulcsszavak sűrűsége, amit azonban hiába viszünk túlzásba, mert a Google hátrasorolással bünteti.

A mobilra való optimalizálás a weboldal készítés egy elég új ága, de ennek ellenére egyre nagyobb szerepe van, hiszen a rohamosan növekvő okostelefon-, tabletfelhasználók számával a honlap ilyen eszközökről való látogatottsága is nő, és ha a honlap nem felhasználóbarát mobilon is, akkor nagy ügyfélkörtől eshetünk el.