A függöny kifinomultsága

A függöny hangulatossá teszi a lakást
A függöny hangulatossá teszi a lakást

A függönyök kiválasztásával egyedi stílust kölcsönzünk a szobának, ami így kifinomult és elegánssá válik. A függöny napjainkban fontos szerephez jutott, hiszen egy kerettel ruházza fel a lakást. A fényáteresztő függönyök más és más anyagból készülnek, mint például a selyem, csipke, pamut, de még lenből is.

Látványvilágukkal többféle hangulatot varázsolhatunk a szabás-varrással, de a mintájukkal is lehet kísérletezni. A sötétítők leginkább dekorációs kellékként szolgálnak, de ez nagyban befolyásolja a szoba hangulatát, öltöztetik az ablakot.

Eleganciát és melegséget sugároznak a szobába belépők felé. A blackout függöny fényszűrő céllal rendelkeznek, ami nagyon népszerű és ezek közül a leginkább kedveltek a kétoldali mintásak.

A spagetti modellek alkalmazkodnak a modern és minimalista tervezéshez, egyedi hatást biztosítanak. Nem egy mindennapi megoldás, hanem egyben dekorációként is szolgál. Térelválasztóként is használják, ami így letisztult és sejtelmes hangulatot áraszt. A választéka igen gazdag és sokszínű.