A LOGICO játék játszva tanít

LOGICO játék

A tanulás sok gyermekben okoz szorongást, feszültséget. A megfelelési kényszer, a kötöttség ellen azonban lehet tenni, már kicsi korban is. A LOGICO játék észrevétlenül vezeti be az egészen kicsiket a tanulás világába, mivel rengeteg ismeretet szerezhetnek könnyedén, játszva.

Ha idejében elkezdjük a fejlesztést, lesz egy egészséges átmenet az egész napos játékos és a tanulós hétköznapok között. A feladatok valóban elsősorban játékok, ezért a gyermekek nem érzik, hogy közben tanulnak. Az okosjatek.hu webáruházban számos LOGICO játék található, Piccolo és Primo kiadásban egyaránt.

A színes és izgalmas foglalkoztatók az óvodás kortól kezdve a negyedik osztály végéig elkísérik a csemetéket a tanulás útján. A segítségükkel elsajátíthatják a számolás, olvasás tudományát, megismerkedhetnek a környezettel, az idő fogalmával, ugyanakkor megtanulhatják magukat szebben és könnyebben kifejezni az anyanyelvükön. A LOGICO játék tehát nagyon szórakoztató és hasznos, ezt a népszerűsége is kiválóan bizonyítja. Rendelje meg Ön is!