Elromlott a régi villanybojler nincs melegvíz?

Ha elromlik a villanybojler nincs melegvíz

Egy lakásban számtalan olyan gép van, ami ha tönkremegy, akkor eléggé nagy bajban vagyunk. Például a gáztűzhely meghibásodásával búcsút mondhatunk a meleg és főtt ételeknek. Amikor a mosógép adja fel a szolgálatot, akkor a tiszta ruhával lesznek gondjaink.

Abban az esetben, ha meghibásodik a villanybojler nincs melegvíz, ami talán mind közül a legkellemetlenebb, hiszen rendesen tisztálkodni sem lehet, ezért egy idő után az emberek kerülni fognak a kellemetlen testszagunk miatt. A hiányának ugyanakkor egészségügyi következményei is lehetnek, hiszen az ember könnyen megfázhat, ha hideg vízzel tisztálkodik.

Mindez nyilván nemcsak a tisztálkodásunkra hat ki, hiszen ha elromlik a villanybojler nincs melegvíz a konyhában sem, így a mosogatás sem kivitelezhető, így egy idő után a hangyák, meg egyéb kellemetlen betolakodók is eláraszthatják a házat, de a hideg vízzel megtisztított evőeszközök ugyancsak betegségek forrásaivá válhatnak. Ha nem működik a bojler, a legrövidebb időn belül hívjunk szerelőt!