A Panasonic telefonközpontról néhány szóban

Panasonic telefonközpont

A modern kor rohamos fejlődése mindenre rányomja a bélyegét, ami alól természetesen a kommunikációs eszközök sem képeznek kivételt. A Panasonic telefonközpont műszaki jellemzői kiemelik a terméket a hagyományos társai közül.

A Panasonic márkától egyébként is megszokott, hogy az élvonalban van, az innovatív megoldásainak és meglátásainak köszönhetően pedig még sokáig az irodaházak egyik kedvenc szolgáltatója marad.

A termékcsalád Hibrid fantázianévre keresztelt készüléke kifejezetten a kisebb és otthoni irodák kommunikációs igényét elégíti ki, méghozzá maximálisan. A bővíthető készülékről valóban csak elismerően lehet beszélni, hiszen amilyen kicsi, olyan hatékony.

A 4 darab analóg fővonallal és a 8 darab mellékvonallal, a DISA automata kezelővel a termék például tökéletesen alkalmas a videokonferencia hívások lebonyolítására is. A Wifi-vel működő, komplett kommunikációs megoldásokat kínáló rugalmas és sokoldalú Panasonic telefonközpont ára jutányos, így garantáltan nem okoz komolyabb anyagi gondot a vásárlás.