A Samsung okostelefon árak igazodnak a felhasználókhoz

Samsung Galaxy S10

Vannak drága és olcsó márkák. A Samsung okostelefon árak azonban igazodnak a felhasználókhoz. A középkategóriás készülékek már 50.000 Ft-tól beszerezhetőek, és hamar belopják magukat az ember szívébe a kézhez álló méretükkel és a majd 6 colos képernyőjükkel.

A választható színek között nemcsak a fekete és a fehér szerepel, hanem találunk szürkét, világoskéket, de még korallt is. Leggyakoribb a 64 GB-os memóriakapacitás, amit minden vásárló a kedve szerint bővíthet általában 512 GB-ig.

Akár a csúcsmodellek esetében, a középkategóriában is Android 9 fut a telefonokon, ami tökéletesen kihasználja a processzorok teljesítményét. A márka készülékei arról is híresek, hogy tartalmaznak Jack csatlakozót, amit a hagyományos fülhallgatók kedvelői előnyben részesítenek.

A hátlapi és az előlapi kamera is remek képeket készít, a saját képszerkesztővel pedig, még a legkisebb részleteket is javítani lehet. Bár a Samsung okostelefon árak változóak, a mobilok mind minőségben, mind használati élményben kiválóan teljesítenek.