A tv előfizetések közül nehéz választani

Válasszon az Invitel tv előfizetések közül
Válasszon az Invitel tv előfizetések közül

Lassan nem lesz olyan háztartás az országban, hol ne tolakodna be az otthon nyugalmába a média. Néhol a rádió megy egész nap, máshol a tv előfizetések közül nem bírnak választani, és van, aki még a hagyományos újságokat lapozgatja.

Az Invitel is számos előfizetési csomagot kínál lakossági ügyfelek részére. Az alap IPTV csomag 41 TV és rádiót tartalmaz, amelyből 4 HD csatorna. Ezek között megtalálhatók a népszerű sportcsatornák: az Eurosport, az M4, a Sport1, filmcsatornák, mint a Viasat3, Story 4, Cool vagy Rtl+, és ott vannak még a kereskedelmi, életmód, zene és hír TV közismert adói is.

A tv előfizetések közül lehet a Családi IPTV vagy akár az extra IPTV csomagot is választani, amelyik már olyan ingyenes plusz szolgáltatásokat is tartalmaz, mint a vevőegység,. 4 HD Start és az ingyenes bekötés.

Ezek a csomagok a közszolgálati és szórakoztató magyar adók mellett számos idegen nyelvű adót is tartalmaznak. Az ismeretterjesztő csatornák komoly tartalmat nyújtanak azoknak is, akik szeretnék jobban megismerni a világot.