Ékszertörténelem: középpontban Swarovski

Swarovski ékszerek
Swarovski ékszerek

Szereti Ön a szép ékszereket, kedveli a csillogást és a kristályokat? Ismerje meg a Swarovski kiegészítőket és köveket! Kitalálójukat, Daniel Swarovski cseh születésű mestert már gyermekkorában is lenyűgözte a kristályok és üvegek hihetetlen csillogása.

Az 1800-as évek végén meg is alapította saját cégét, ami már új eljárást használt a kristályüvegek megmunkálása során. Eleinte más cégeknek csiszoltak köveket és készítettek gyönyörű kristályfigurákat. Aztán eredeti technikájukkal hamar az emberek szívébe lopták magukat a különleges termékeikkel.

Daniel később ruhákat, egyedi ékszereket, szetteket és kiegészítőket is tervezett. Jelenleg a cég csak világmárkákkal szerződik és dolgozik együtt. Évente két kollekciót is kibocsájtanak és több mint száz országban is jelen vannak.

Mitől olyan különleges és egyedi ez a termék? Ha ránéz egy-egy csillogó Swarovski darabra, Ön is láthatja a csodát. Ezeket a kristályokat egyedi eljárással csiszolják, ezáltal felületük szinte ragyog, ahogy megcsillan rajtuk a fény.