A zsalukő medence tartós megoldás

zsaluko medence

Nagyon sok múlik azon, hogy milyen megoldást választ az otthoni medence elkészíttetéséhez. A Kerex Zugló Kft. többféle lehetőséget is biztosít Önnek, ezért bőven lesz miből válogatnia. Például, a zsalukő medence nagyon közkedvelt, hiszen az ára kedvező.

A szakemberek a vasbeton alapokra helyezik a zsaluköveket, és ennek a segítségével rakják össze a medence oldalszerkezetét. Lehetőség nyílik az egyéni méret és forma kialakítására. A vízzáróságról a fóliaburkolat gondoskodik.

Ez 1,5 milliméter vastag, tehát nem kell tartani az elszakadásától. A gyártó 10 éves garanciát vállal rá. A zsalukő medence abból a szempontból is jó választás, hogy nagyon könnyű az ülőpadok, illetve a sekély részek kialakítása. Így a gyerekek, illetve az idősebb emberek is biztonságban tudnak strandolni. A fagyveszélytől nem kell tartani a szakemberek szerint.

A tapasztalat azt mutatja, hogy az ár és az érték arányában kiváló vétel a zsalukő medence. A telepítése igazán gyorsan megtörténhet. Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a lehetőség, akkor vegye fel a kapcsolatot a szakemberekkel!