Adax NEO akció verhetetlen árakkal

Adax NEO akció

Ha stílusosan és egyszerűen szeretnénk biztosítani egy helyiség vagy az egész lakás fűtését, akkor érdemes lecsapni erre a remek ajánlatra. Az Adax NEO akció végre itt van és kitűnő árakkal operál.

De pontosan mi is ez a termék? Egy olyan különleges elektromos fűtőtest, aminek a felszereléséhez nincs szükség szakemberre. Mindössze 1 nap alatt, ezekkel a berendezésekkel, hatékony fűtési rendszert alakíthatunk ki a lakásban. A dizájn önmagáért beszél. Letisztult és több színben elérhető modellek közül válogathatunk.

A külcsín egyébként 2008-ban elnyerte a Norvég Dizájndíjjat. A változatos színeknek köszönhetően, könnyen kiválaszthatjuk az adott beltérhez illő modellt. Az Adax NEO akció által egy meglepően hatékony és gazdaságos készülék rendelhető meg.

A fűtőtest fő eleme egy különleges fémösszetételből készült fűtőbetét. Az elektronikus vezérlés is fontos szerepet játszik a készülék sikerében, mert ezáltal különböző módon állítható be a rendszer. El van látva egy termosztáttal is, ami folyamatosan figyeli a helyiség hőmérsékletét. Az Adax NEO akció kihagyhatatlan lehetőség.