Agymenők társasjáték a szórakoztatás záloga

Agymenők társasjáték

A kikapcsolódásnak rengeteg formája létezik. Csakis rajtunk múlik, hogy ezek közül éppen melyiket választjuk. A különféle közös foglalkozások igen szórakoztatóak tudnak lenni, ezért örvend nagy népszerűségnek az Agymenők társasjáték is. A jól ismert tévéfilmsorozat, már igen sok kellemes pillanatot okozott rengeteg embernek, de az egyes részekre úgy visszaemlékezni, hogy különféle kérdésekre kell válaszolni, alaposan kifoghat rajtunk vagy kifejezetten ösztönöz bennünket.

Az Agymenők társasjáték nagyon könnyen szállítható, hiszen nem igényel külön táblát, ugyanis csak kérdéseket és válaszokat tartalmaz, valamint az azok kisorsolásához elengedhetetlen dobókockát. Nagyon érdekes már maga a doboz is, amiben megkapjuk, mert egy szelet sajtra emlékeztet bennünket.

A tárolóegység ugyanakkor vízálló, így teljes biztonságban tarthatjuk magunknál, még esős időben is. Az Agymenők társasjáték biztosan nem okoz csalódást, főleg ha már az első 7 évad minden részét láttuk, viszont ha még nem, akkor könnyedén meghozhatja a kedvünket, miközben képet kapunk a szereplők sajátos életéről, szokásaikról.