Trotec TTK 100 E nagy kapacitással

Trotec TTK 100 E

Gyanúra adhat okot, ha az ablakokat gyakran vízcseppek borítják vagy túlságosan nyirkosnak érzi a levegőt. Ilyenkor hamar megjelennek a penészfoltok. A Trotec TTK 100 E használata a túlzottan magas nedvességtartalom ellen bátran bevethető. A nyirkos légtér jelentős egészségügyi problémákat okozhat.

Ezt a típust bátran használhatja nagyobb helyiségben is a terjedelmes páraelszívó kapacitása miatt. A formatervezés miatt sem kell aggódnia, mert egyedi megjelenése kiemelkedő dísze lesz a térnek. A Trotec TTK 100 E digitális kijelző segítségével, az elérni kívánt nedvesség mértéke pontosan beállítható, ráadásul a hőmérséklet értékét is mutatja.

A kényelem érdekében, használható előre beállított időtartamban, de a folyamatos működtetés is biztonsággal megoldható, mert a Trotec TTK 100 E a maximum vízmennyiség elérését követően kikapcsol, ettől függetlenül a beépített ventillátor a levegő forgatása céljából továbbra is működik. A könnyen tisztítható levegőszűrő megköti a levegőben terjedő szőrt vagy pollent.