Az egri kertmozi a régi idők hangulatát idézi meg

Eger látnivalói
Eger látnivalói

Eger igen kedvelt célpontja a hazai turizmusnak. Ez nem csoda, hiszen mind a természeti, mind a kulturális értékei igen vonzóak és változatosak. A borairól híres Eger városa igen sok meglepetést tartogat az ideérkezőknek.

A Szallaskeres.hu weboldalon pedig rengeteg szálláslehetőség közül is válogathatnak a turisták, így nem érheti meglepetés őket. Az egyik legfelkapottabb látványosság a városban az egész nyáron át működő kertmozi, ami egyedi és különleges hangulatot termet filmnézés közben.

A múltidéző létesítmény a legújabb filmek bemutatásával kedveskedik a vendégeinek. A kertmozi mellett, az egri vár is népszerű látványosság a látogatók körébe. Mindenki szeretné megnézni közelebbről az irodalomból jól ismert egri várvédők hőstetteinek helyszínét.

A városban szinte tapintható a történelem, a sok múzeumnak és régi épületnek köszönhetően. Ugyanakkor tagadhatatlan, hogy Eger egy modern újkori város, tele pompás szálláshelyekkel, gyógyüdülőkkel és kikapcsolódási lehetőségekkel. A Szallaskeres.hu weboldalon könnyen foglalhat szállást, ha szeretné meglátogatni Ön is ezt a pompás várost!