Az infraszauna segít a fogyásban

Infraszauna extrákkal
Infraszauna extrákkal

A felesleges kilóktól nem könnyű megszabadulni. Sok kitartást, sportolást és akaraterőt igényel, ha le szeretnénk adni pár kilót. Azonban az infraszauna is segíthet nekünk ebben.

A melegben eltöltött idő alatt felgyorsul az anyagcsere és ezáltal gyorsabban égeti el a szervezetbe bevitt kalóriákat, ezáltal lerövidíthetjük a fogyókúra idejét. Az infraszauna persze sok más ok miatt is igen népszerű.

A meleg levegőben kitágulnak a vérerek, ezáltal a vér könnyebben eljuttathatja a tápanyagot és az oxigént a sérült izmokhoz is, így edzés után kifejezetten kellemes érzés néhány percet eltölteni az infraszauna kényelmében. Megnyugtatja és pihenteti a fáradt izmokat.

A sérülések is hamarabb gyógyulnak, ha rendszeresen igénybe vesszük egy infrakabin használatát. A verejtékezés hatására pedig megtisztul a szervezet a lerakódott káros anyagoktól. Az infraszauna kiválóan használható méregtelítő kúrák alkalmával is. A bőr feszesebb, üdébb lesz tőle és az intenzív verejtékezés hatására, megtisztulnak a bőr pórusai is.