Az első agility versenyünk az első Brit Premium Sport kutyatáp megismerése is lett egyben

Brit Premium Sport kutyatáp
Brit Premium Sport kutyatáp
Brit Premium Sport kutyatáp

A kislányom 6 éves volt, amikor az első kutyánk hozzánk került. Némó, egy 3 éves foxterrier. Mindig is hatalmas mozgásigénye volt, nagyon sok játék után fáradt csak el.  A kislányom egy kutyaversenyt hirdető reklámot meglátva megállíthatatlan lett, eltervezte, hogy Némóval agility versenyekre fog járni.

Kutyaiskolába vitte, oktatóvideókat nézett, gyakoroltak a kutyával. Az intenzív megterhelés után észrevettük, hogy Némó hamarabb fárad, nem bírja annyira a strapát, kevesebb hangulata van a mindennapos feladatokhoz. Elkezdtem aggódni, hiszen mindenre odafigyeltünk, megfelelő minőségű és mennyiségű kutyatápot kapott, nem mozgott többet, mint amennyire szüksége volt. Az első agility versenyen sajnos nem szerepeltünk túl jól, Némó teljesen kimerültnek tűnt, mint aki nem tud koncentrálni.

Egy versenyző hozzátartozójával elkezdtem a kutyáink etetéséről beszélni, és elmesélte, hogy a sportoló kutyáiknak ők a Brit Premium Sport kutyatápot adja, hiszen az kifejezetten segíti a mozgásigényes kutyákat. Rövidesen megrendeltem és elkezdtem etetni a Brit Premium Sport szárazeledelt, és végre visszakaptuk az igazi pörgős, energiabomba Némónkat! Az izmai szemmel láthatóan fejlődni kezdtek, a fegyelmezettsége és a kondíciója kitűnő lett. Mindenkinek, akinek energikus, nagy mozgásigényű kutyája van, csak a Brit Premium kutyaeledelt ajánlom, ez a legjobb választás, sőt, lábadozó kutyák számára is tökéletesen alkalmazható!