Bio hajfesték sokféle árnyalatban

Kellemes színű bio hajfesték
Kellemes színű bio hajfesték

Néhány évtizeddel ezelőtt, még házi szappannal mostak hajat az emberek és elégedettek voltak az eredménnyel, de azt is meg kell jegyeznünk, hogy a hajfestés sem volt túlzottan elterjedt azokban az időkben. Ma már viszont nagyon sok ember színezi a haját és az erre használt festékek általában vegyszeresek, de akinek fontos az egészséges termékek használata, az a bio hajfesték mellett dönt.

A Biofamilia webáruházban sokféle bio hajfesték vásárolható meg, ezek közül is említésre méltó például a 150 ml-es kiszerelésben kapható nugát barna színű Logona krém-hajfesték. Allergia esetén is használható ez a bio hajfesték, mivel semmiféle vegyi összetevőt nem tartalmaz, hanem csak kizárólag évszázadok óta használatos növényi összetevők alkotják.

A különböző árnyalatok más-más növényeket tartalmaznak és a kívánt színhatást mi magunk is kialakíthatjuk a különféle árnyalatok keverésével. Azt viszont tudni kell, hogy mivel a Logona bio hajfesték vegyi anyagokat nem tartalmaz, ezért teljesen ősz haj esetén nem fed tökéletesen.