A Caterpillar mobiltelefon elpusztíthatatlan lett

CAT telefon hőkamerával

Hány emberrel fordult már elő, hogy a párnapos méregdrága okostelefon képernyője berepedt? Nagyon sokunk tapasztalta meg ezt a kellemetlen érzést. Erre a gyártó sem vállal garanciát és sok esetben még az alkatrész cseréje sem segíthet.

Nem kell emiatt aggódni, hogyha a Caterpillar mobiltelefon mellett döntünk, mert nagyon strapabíróra tervezték. Leejthetjük, ráléphetünk, vízbe dobhatjuk, de a készítők szerint semmi baja nem lesz.

Ezeket különféle tesztek is alátámasztják, amelyekből jó néhányat találhatunk, hogyha rákeresünk a YouTube-on. A Caterpillar mobiltelefon azoknak készült, akik kemény körülmények között kénytelenek helytállni nap mint nap. Ilyen lehet például egy építkezés vagy más nehéz fizikai munkát igénylő tevékenység.

Leeshet, megütődhet akármikor a nap folyamán és akkor máris megvan a baj. A Caterpillar mobiltelefonnal azonban még a víz alatt is fogathatnánk hívásokat, ha úgy tetszik. Az erős külső, erős belsőt takar, tehát ugyanolyan gördülékenyen képes az alkalmazások futtatására, mint más okostelefon.