Dohányzás leszoktatás helyben, itt

Dohányzásról leszoktatás

A dohányzás igen káros szokás, mégis nagyon sokan űzik ezt a tevékenységet. Nem egyszerű dolog leszokni róla, ezért akinek segítségre van szüksége, annak mindenképp érdemes megismernie a dohányzásról leszoktatás biorezonanciával elérhető eredményeit. Nem szükséges orvosi kivizsgálás sem a kezelés előtt, sőt, a szokásos gyógyszereket is beveheti, mielőtt a leszoktatás folyamatát igényli.

Semmiféle negatív mellékhatással nem kell számolnia, ugyanis a készülék, amivel a leszoktatás történik, biofizikai szinten hat. Nem hatolnak be a testébe, ugyanis pántokon keresztül kapcsolódik a készülékhez. Ezáltal pedig a készülék megkapja a szükséges bioinformációt, aminek következtében a cél az, hogy a lemaradásokat behozzák. Mielőtt a dohányzásról leszoktatás részesévé válik, fontos, hogy otthonról vagy a munkahelyi környezetből mindent eltüntessen, amin erre a tevékenységre emlékezteti. Ez alatt pedig nemcsak magát a cigarettát értjük, hanem a hamuzót, a gyújtót vagy bármi mást.

Mi több, nagyon hasznos lehet kitakarítani a lakást vagy az autót is, hogy a kellemetlen, dohányzásra emlékeztető szagok is eltűnjenek. A dohányzásról leszoktatás előtt ajánlatos átrendezni azt a helyet, ahol cigizni szokott, hogy hazatéréskor ne erre emlékeztesse Önt a helyiség. Fontos, hogy a kezelés előtt 2 órával semmiképp se gyújtson rá. Amennyiben nem sikerül, kérjen egy új időpontot, amikor el tudja érni, hogy előtte 2 órán keresztül nem kerül nikotin a szervezetébe.

Ez nagyon fontos, ugyanis az eredményesség csak ebben az esetben lesz látható. Ha vége a terápiának, már 8 óra múlva a vér és a nikotin szintje a felére csökken a szervezetében. Az ezt követő 24 órában pedig a szervezetből kiürül a szén-monoxid, valamint a tüdő is elkezd tisztulni. A dohányzásról leszoktatás második napján pedig javul a szagok és az ízek érzékelése is, mert teljesen kiürül a nikotin. Azt is észlelheti, hogy könnyebben tud majd lélegezni és sokkal jobb a közérzete. A leszoktatást követő hetekben pedig jelentős mértékben javul majd a vérkeringés is.