Nézd meg milyen extravagáns lakás 13. kerületi lakás!

Lakás a 13. kerületben

Megesik, hogy a saját lakásán nem szívesen fogadna hölgyvendéget. Talán azért, mert nem elég nívós a hely vagy azért, mert ott más is zavarhatja. Ha egy letisztult és ízléses zugot keres, akkor a 13. kerületben lévő lakást ajánljuk a figyelmébe.

Tiszta és takaros, minden igénynek felszerelt lakás, amiben elvonulhat pár órára a szíve választottjával. Nem kell aggódnia a rendetlenség vagy a tisztaság miatt, hiszen csodaszép rend és diszkrét környezet várja majd. Ide olyan hölgyet is meginvitálhat, aki szereti az igényes helyeket és elvárja, hogy az udvarlója a legjobbat nyújtsa neki.

Ez az extravagáns lakás biztosan bárki ízlésének megfelel majd. A bérlési igényéről időben tájékoztasson minket, hogy megfelelőképpen tudjuk átadni Önnek a kulcsokat. Meglátja, nem fog csalódni a 13. kerületben található lakásban, hiszen mi abban járunk, hogy a legjobbat nyújtsuk! Ezért csak annyit kérünk cserébe, hogy Ön is tartsa tiszteletben a hely diszkrécióját, ezért ne zajongjon és ne készítsen felvételeket róla!