Egy multi split klíma 5 beltéri egységgel is rendelkezhet.

Egy tágasabb lakás vagy családi ház esetében nagyban kell gondolkodni, hogyha szeretnénk megteremteni a tökéletes komfortérzetet. Ehhez nagyban hozzájárul a megfelelő légkondicionáló kiválasztása. A multisplit gazdaságosan és hatékonyan működik. Az ilyen klímák egyetlen egy kültéri egységgel képesek több helyiség együttes klimatizálására.

Az ár ennek tekintetében magasabb, mint a hagyományos split vagy mobil klíma esetében, viszont a hatékonyság és az energiatakarékos kivitelezés miatt, megtérülő befektetésnek számítanak. Nem beszélve arról, hogy milyen nagymértékű kényelemérzetet adnak a számos hasznos és praktikus funkciónak köszönhetően. Sokkal kevesebbet fogyaszt, mintha minden szobához külön légkondicionáló lenne felszerelve. Ráadásul a beltéri egységek egymástól függetlenül működtethetőek, ezért nem fognak bekapcsolni az egész lakásban, hogyha csak a hálószobában szeretnénk használni. Ezen kívül, a mai modern modellekbe került egy Wifi egység is.

Ennek hála, még csak a távirányítóval sem kell a vezérlőegység felé mutogatnunk, hogyha állítani szeretnénk a klíma beállításain. Csupán arról kell gondoskodnunk, hogy például az okostelefonunk és a multisplit klíma is ugyanazt a Wifi hálózatot használja. Applikáció segítségével sokkal részletesebb betekintést kaphatunk a légkondicionáló rendszer egészéről. Látható a fogyasztás, a teljesítmény, állítható a hőmérséklet, megadható a határérték, az időzítő is beállítható a be- és kikapcsoláshoz, persze az éjszakai módról sem szabad elfeledkezni. Az egész rendszer a lakás bármelyik részéből, sőt, még azon kívül is kezelhető, a Wifi jel erősségétől függően.

A Cascade multisplit modellek rendkívül megbízhatóak és nem szennyezik mindenféle káros anyagnak a kibocsátásával a környezetet. A silány légkondicionálók leginkább az ózonréteg károsításában játszanak nagy szerepet. Azonban a Cascade olyan anyagokat használ a klímagyártás során, amelyek nincsenek negatív hatással a környezetre. A multisplit rendszer kiváló befektetés, amit hosszú éveken keresztül élvezhet az egész család.