Lakásriasztó a családi vagyonvédelemért

Egy biztos ingatlanvédelem még korántsem mondható teljesnek egy-két megfigyelő kamera telepítése által. A kamerarendszer és a lakásriasztó együttesen azonban már tökéletes biztonságérzetet tudnak nyújtani.

Bűntény megelőzésében és feltárásában is jelentős szerepet játszhatnak. Egyikük révén a képfelvétel által beazonosítható a betörő, míg a másik még akkor képes jelzéseket leadni a hatóságoknak, amikor a betolakodó még a házon belül kutakodik a készpénz és az értékes ingóságok után.

Utóbbit nevezik távfelügyeletnek, ami azt is magába foglalja, hogy az élőkép is bárhonnan nézhető, ha adott az online kapcsolat. Az alarmdirect.hu webáruház kínálatában rendkívül kedvező árakkal találkozhatunk a biztonságtechnikai eszközöket illetően.

Egy betörésgátló szisztéma kiépítésének költségeit sok tényező befolyásolhatja. A minőség és a felszereltség szintje a két leginkább meghatározó faktor. A lakásriasztó árakhoz általában kapcsolt szolgáltatások is tartoznak, így az ügyfelek teljes védelmi rendszert kaphatnak.